Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 9 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Supermarktketen Spar heeft de kerstbomen klaarliggen

Wie al van pepernoten in augustus schrok, vindt dit al helemaal heftig: vanaf zaterdag 9 september zijn de eerste kerstbomen verkrijgbaar. Supermarktketen Spar deelt ze vanaf dan gratis uit. „De kerstboom kun je niet vroeg genoeg in huis hebben”, vindt het bedrijf.

‘Op is ook echt op’

In alle Spar-supermarkten worden vanaf zaterdag de kerstbomen uitgedeeld. „Het aanbod is maar beperkt”, vertelt Xandra Eikemans van het hoofdkantoor aan Omroep Brabant. „Op is ook echt op.”

De kerstbomen worden uitgedeeld omdat de supermarktketen 85 jaar bestaat. Het logo van de Spar is namelijk een boom.

Eerst in de tuin poten

Volgens Martijn ten Berge, eigenaar van Spar City in Zutphen, reageren klanten erg positief op de actie. Aan Omroep Gelderland vertelt hij dat iedere winkel een paar dozen vol kleine sparren heeft gekregen. Het is de bedoeling dat de bomen in de tuin worden gepoot. Tegen de tijd dat het kerst is kunnen ze uit de grond gehaald worden en in de huiskamer worden gezet.

Spar is niet de eerste die er zo vroeg bij is met de kerst. In augustus had winkelketen Action al de eerste kerstversieringsspullen klaarliggen. Blijkbaar waren de mensen toen al toe aan kerst.

De kerstboom deze zomer al verkrijgbaar!

SPAR bestaat 85 jaar! Dat vieren we door de kerstboom deze zomer al vanaf 9 september in onze winkels te brengen! Wij geloven namelijk dat de spar het hele jaar door voor gezelligheid kan zorgen.

Posted by SPAR Nederland on Tuesday, September 5, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.