95% van Nederland heeft een bucketlist

Foto van 'Metro'

Metro

17 AUG 2017

Of het nu gaat om een bijzondere reis of parachutesprong, dromen waarmaken blijkt voor velen een uitdaging. Gebrek aan geld is de meest genoemde reden. Opvallend is dat velen er daarom voor kiezen hun bucketlist voor zichzelf te houden. We zijn bang het nooit waar te maken. VakantieVeilingen vindt het de hoogste tijd voor actie en veilt 2 weken lang de coolste bucketlist-items. En het mooie is, jij bepaalt zelf de prijs.

Je baan opzeggen en op reis gaan, 20% droomt ervan

Wat is de ultieme bucketlist? VakantieVeilingen heeft onder ruim 3000 Nederlanders en Belgen onderzoek gedaan naar hun verlanglijst. Wat blijkt? Reizen staat bovenaan. Daarom veilt de veilingsite aankomende weken bijzondere reizen. Van een stedentrip naar Ibiza tot een camperreis door Canada. Maar ook een adrenalinekick willen we graag ervaren. Daarom kun je ook bieden op spannende veilingen zoals parachutespringen en dineren in de lucht.

Ruim 95% heeft een droom of wens die het ooit wil waarmaken. 20% daarvan zegt het liefst de eigen baan op om een wereldreis te maken. En wanneer we dat met een BN'er mogen doen, staan Marco Borsato en Chantal Janzen bovenaan.

De top 5 reizen op de bucketlist:
Een tropisch eiland bezoeken
Het Noorderlicht in IJsland zien
Naar New York gaan
Op safari gaan in Afrika
Een camperreis maken door Canada

Andere populaire ervaringen:
Een helikoptervlucht
Een fotografiecursus
Parachutespringen
Rijden in een droomauto
Eten in een sterrenrestaurant

Streep het van je bucketlist

Heb je ook een bucketlist? Je kunt nu op VakantieVeilingen meebieden op droomreizen, unieke ervaringen en andere spannende veilingen. Bied mee vanaf €1,- en maak je dromen waar!
Bekijk de bucketlistveilingen


Log in om een reactie te plaatsen

Views

100+

Een professionele fotoshoot met jouw huisdier

Foto van 'Metro'

Metro

5 OKT 2017

Het is bijna dierendag, de dag om extra aandacht te geven aan jouw huisdier. De Dierenbescherming heeft een wedstrijd georganiseerd waarbij je kans maakt op een professionele fotoshoot (t.w.v. € 450,-).

Wat moet je doen?

‘Direct een stageplek bij FrieslandCampina’

Foto van 'Ilja Post'

Ilja Post

21 OKT 2016

„Momenteel zit ik even ‘tussen studies’. Na mijn bachelor Industrieel Ontwerpen wilde ik even iets anders. Daarom werk ik nu als accountmanager bij studentenuitzendbureau Stud. Omdat ik het contactpunt ben voor alle aangesloten bedrijven kom ik bij allerlei ondernemingen over de vloer. Best handig voor later ook, want zo ontdek ik meteen welke bedrijven (en banen) mij zelf ook interesseren.

Klaar met studeren ben ik echter nog niet. De bedoeling is om volgend jaar september met een master te beginnen. Welke, dat weet ik nog niet. Daar ben ik me nu op aan het oriënteren. En vanuit mijn werk voor Stud kijk ik dus stiekem ook al naar potentiële werkgevers voor ná die master. Of ik dan ook nog het Techniek Bedrijven Evenement ga bezoeken? Ja, die kans is wel groot.

Kies een baan in lijn met je studie

Foto van 'dbroekhof'

dbroekhof

11 OKT 2016

“Ik wilde architect worden. Eigenlijk al zo lang als ik me kan herinneren. In dat licht is het dus weinig verrassend dat ik op de TU Eindhoven een bachelor Bouwkunde en de masters Architecture en Urban Design and Planning heb gevolgd. Maar ja, wat daarna? Hoe vind je die baan die het beste bij jou past?

Om me daarin te verdiepen, bezocht ik kort voor mijn afstuderen het Techniek Bedrijven Evenement. Een goede manier om je te oriënteren op welke banen en bedrijven er zoal te vinden zijn. Als stedenbouwkundig ontwerper kun je namelijk alsnog alle kanten op: je kunt bij een gemeente terecht, een woningcorporatie, een adviesbureau; noem maar op.

Be there or be square: toptechnici in het WTC

Foto van 'Ilja Post'

Ilja Post

14 NOV 2016

Techniek Bedrijven Evenement 2016 is hét landelijke carrière-event voor techniek- en bètastudenten. Op basis van wederzijdse interesse worden studenten en bedrijven aan elkaar gekoppeld, waardoor de perfecte match ontstaat

Zet in je agenda: vrijdag 18 november 2016 in het Beurs-WTC Rotterdam

Online daten voor technici en techniekbedrijven

Foto van 'Ilja Post'

Ilja Post

7 OKT 2016

Op de hoogte blijven van alle relevante business courses, inhouse dagen en techniekevenementen? Jezelf in de kijker spelen bij de crème de la crème van het bedrijfsleven? Het kan via Techniekbedrijven.nl. Maak een online profiel aan en ontdek de mogelijkheden.

Techniek Bedrijven Evenement zorgt ieder jaar voor een groot aantal matches tussen de top van de Nederlandse bèta- en techniekstudenten en de grootste, meest vooraanstaande technisch georiënteerde bedrijven. “Een soort datingbureau voor technici dus”, aldus Eduard van der Stap, Online Platform Manager & Design bij Stichting Techniek Bedrijven. “Waar dit voorheen slechts één keer per jaar gebeurde, kan dit vanaf nu het hele jaar door. Kijk maar eens op onze website Techniekbedrijven.nl.”

'Hoe meer toewijding, hoe sneller de treinen rijden'

Foto van 'Ilja Post'

Ilja Post

31 OKT 2016

Dat Dirk-Jan Pasman nu zijn Technische Traineeship bij NS loopt, is geen toeval. Hij loerde al langer naar een positie bij een bedrijf waar techniek en maatschappelijke relevantie hand in hand gaan. Dat hij daarbij ook nog eens de mooiste treinen van dichtbij mag bewonderen, is een mooie bonus.

Treinen. Welk jochie was er vroeger niet door gebiologeerd? Zo ook Dirk-Jan. En dat is hij nog steeds, durft hij best toe te geven. “Werken bij Nederlandse Spoorwegen heeft wat dat betreft best iets romantisch. Vanwege die mooie, grote machines, maar ook vanwege de impact die mijn werk als reliability engineer heeft op de maatschappij. Hoe beter ik mijn best doe, hoe sneller en efficiënter treinen rijden. Zo gaaf om daaraan bij te mogen dragen.”

Je wordt gezien als groeibriljant binnen het bedrijf

Foto van 'Ilja Post'

Ilja Post

31 OKT 2016

Tot een maand geleden was Floris Vonck nog trainee bij NS. Inmiddels werkt hij er voor vast, als reliability engineer. Een baan die hij wellicht niet had gehad zonder die cruciale oriëntatiefase die het traineeship hem bood. “NS heeft mij de vrijheid gegeven om te ontdekken wat ik écht leuk vind.”

Floris kent het Techniek Bedrijven Evenement goed. Hij heeft het event twee keer bezocht en kent mensen die het ooit organiseerden. “Een goede plek om je te oriënteren op wat je nu echt leuk vindt om te doen”, verklaart hij.