Game of Thrones S7 liet nog langer op zich wachten

17 juli 2017 om 22:19 door Sofie Smulders
Game of Thrones S7 liet nog langer op zich wachten
Foto: EPA

Je zal maar een Game of Thrones-fan zijn die al tijden uitkijkt naar maandagavond 17 juli 21:00 uur, oftewel de start van seizoen 7. Dan kwam je eventjes bedrogen uit.

 

De eerste aflevering van het langverwachte seizoen - nummer 6 is al een jaar afgelopen - werd groots aangekondigd. In de VS was-ie op zondagavond al te zien bij netwerk HBO en in Nederland was Ziggo de aanbieder.

Klachten

Op Twitter regende het klachten. „Dit is toch echt achterlijk, dan maar weer het einde van S6 kijken om de tijd te doden” en „Ik weet niet hoeveel mensen wachten hier al een jaar op en jullie weten het te verkloten. You know nothing #ziggo” klonk het.

Natuurlijk kon Ziggo niet anders dan reageren: „We werken hard aan een oplossing”, beloofde de aanbieder. Niet bij iedereen viel het Game of Thrones-feestje in duigen, sommige Ziggo-gebruikers konden hun geliefde serie direct om 21:00 uur kijken.

 
 

Het probleem leek na tienen bij de meeste gebruikers opgelost te zijn. In de VS was het overigens hetzelfde liedje zondagavond, ook bij HBO lagen de servers er een tijdje uit.

 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!