Agenten mishandeld bij massale vechtpartij

22 juli 2017 om 14:14 door Jordy Kruse
Agenten mishandeld bij massale vechtpartij

In Capelle aan den IJssel is een feest vrijdagavond volledig uit de hand gelopen. Toen politieagenten wilden ingrijpen bij de massale vechtpartij die was ontstaan, werden zij geslagen en bekogeld met onder meer een bierfles.

Op het feest gingen zo’n zestig mensen elkaar te lijf met stokken en stoelen. Over de oorzaak van de vechtpartij is nog geen duidelijkheid.

In afwachting van versterking waren twee agenten al naar binnen gegaan om in te grijpen, ze werden direct belaagd. Eén kreeg een vuist in haar gezicht, de andere werd met een bierfles op haar hoofd geslagen. Daarna werd het duo met nog veel meer voorwerpen bekogeld.

Uiteindelijk heeft één van de agenten een waarschuwingsschot gelost om de woedende menigte op afstand te houden. Zes mensen, waaronder de 30-jarige man uit Capelle die de politieagente met een bierfles had bekogeld, zijn aangehouden. De dienders hebben aangifte gedaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!