Rutte: Patricia Paay ziet er nog goed uit!

16 februari 2017 om 17:16 door Metro
Rutte: Patricia Paay ziet er nog goed uit!
Foto ANP

Premier Mark Rutte is zeer te spreken over het uiterlijk van Patricia Paay. In een interview met Metro laat Rutte weten dat ze er voor haar leeftijd nog goed uitziet. Overigens dacht Rutte in eerste instantie wel dat Paay (67) 70 jaar was.

De minister-president heeft het goed geconserveerde lichaam van Paay overigens niet gezien in een van de veelbesproken seksfilmpjes van de diva. „Ik weet waar het over gaat en dat leek mij voldoende. Ik begrijp ook dat Patricia Paay daar her en der nogal wat aandacht voor heeft gevraagd.”

Cybercrime

Rutte gaat wel in op de klachten van Paay over het gebrek aan handelen door de politie. „We gaan extra geld steken in de aanpak van cybercrime. Het is een heel groot onderwerp”, zegt Rutte. „We investeren daarnaast heel gericht in wijkagenten, zodat de wijkagent meer bevoegdheden krijgt. We investeren dus echt in de politie.”

Het interview wordt uiteindelijk heel verrassend afgesloten door een bijzondere gast die Rutte plots het vuur na aan de schenen legt over de kwestie Zwarte Piet. „Wat mij betreft blijft die zwart”, zegt Rutte. „De naam zegt het al, hè.”

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!