Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Bejaard stel All You Need Is Love trouwt

Dat het nooit te laat is om de liefde te vinden en met elkaar te trouwen, bewezen Paul Boden (91) uit Helmond en Marlies Luijben (78) uit Aarle-Rixtel. Zij trouwden dinsdag in een kerkje in de woonplaats van mevrouw Luijben.

Valentijnsreis naar Parijs

Het stel was eerder te zien in het RTL-programma All You Need Is Love. Tijdens een valentijnsreisje naar Parijs vroeg mevrouw Luijben meneer Boden ten huwelijk. Dat deed ze op een romantisch plekje, met uitzicht op de Eiffeltoren.

Het stel leerde elkaar kennen in de supermarkt, toen ze beiden al vijftig jaar getrouwd waren. Nadat de vrouw van Paul was overleden, werd Marlies zijn mantelzorger. Nadat ook haar man overleed, sloeg de vonk tussen de twee over.

Lekker knuffelen

De plechtigheid vond dinsdag op een bijzondere dag plaats, want meneer Boden vierde ook nog eens zijn verjaardag. Het getrouwde stel werkt nu langzaam toe naar de huwelijksnacht. „We gaan lekker knuffelen”, verklapten ze alvast.

Dokter Love, Robert ten Brink, was overigens niet bij de huwelijksvoltrekking aanwezig. Wel stuurde hij het kersverse stel een prachtige bos bloemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.