Volkshotel op zoek naar eigenaar latex sekspak

13 juli 2017 om 11:24 door Ingelise de Vries
Volkshotel op zoek naar eigenaar latex sekspak
Beeld ter illustratie: Pexels

Een bijzonder oproepje op Facebook. Het Volkshotel is op zoek naar de eigenaar van een kledingstuk. Niet zomaar een kledingstuk: er is een latex sekspak gevonden waarna werd besloten de eigenaar op te sporen.

„Vorige week vonden we dit casual kledingstuk voor mannen in één van de kamers. De eigenaar kan het ophalen bij de receptie”, valt er te lezen bij de post.

Veel kleding

Een grapje natuurlijk, vertelt woordvoerder Tijs Bullock aan Het Parool. „Normaal doen we dit nooit, want we willen niemand in verlegenheid brengen.” Dit keer doen ze het wel: omdat het pak bij een Brits vrijgezellenfeest hoorde. Daar heeft het Volkshotel overigens nog geen reactie van gehad.

Kleding blijft vaak achter, laat Bullock weten aan de Amsterdamse krant. Zo vaak, dat het hotel gasten zelf contact laat opnemen. „Als kleding niet wordt opgehaald, krijgt het na een paar maanden een goede bestemming, dan gaat het naar Vluchtelingenwerk.” Met dit pak is dat toch wel een ander verhaal, dat is niet echt geschikt voor Vluchtelingenwerk. Gelukkig zijn er op Facebook al liefhebbers die zich hebben gemeld om het pak over te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!