Club Capital: Chabrol Wines

1 december 2016 om 16:00 door Metro

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Chabrol Wines is een wijnimporteur en -leverancier met winkels op de Haarlemmerstraat, Overtoom en Stadionweg. Niet zomaar een wijnwinkel, maar de beste van heel Amsterdam! Chabrol werkt samen met kleinere domaines, bodega's en wijnmakers. Ambacht en kennis staan hier hoog in het vaandel.

Of je nu op zoek bent naar een lekkere huiswijn of een exclusief wijncadeau, bij Chabrol word je altijd vriendelijk en goed geholpen. Ik kom altijd bij Pia, bij de zaak op de Overtoom. Zij heeft enorm veel kennis en liefde voor haar vak en neemt je mee in de wondere wereld van wijn alsof het een sprookje is. Het maakt haar niet uit of je komt voor een fles van een paar euro of voor een hele dure. En dat maakt Chabrol juist zo leuk. Ik ben totaal geen wijnexpert, maar loop elke keer de winkel uit met een leuk weetje.

Proefkelder

In de proefkelder op de Haarlemmerstraat en aan de proeftafel op de Overtoom worden regelmatig proeverijen en cursussen gegeven. Heel leuk als je meer wil leren over wijnen en streken. Ook kun je zelf een proeverij organiseren met een groep collega's of vrienden.

Wil je meer weten over champagne? Bij Chabrol kun je onder begeleiding van een champagne-connaisseur twee uur lang kennismaken met allerlei soorten champagne en ontdekken welke bubbel bij je past. Handig zo vlak voor de jaarwisseling!

Benieuwd? Check de website.

Adres: Haarlemmerstraat 7, Overtoom 444-446, Stadionweg 147, Amsterdam

Cijfer: 9,5
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!