Agenten brengen kerstontbijt naar eenzame ouderen

26 december 2016 om 21:29 door Puck Roest
Agenten brengen kerstontbijt naar eenzame ouderen
Het politieteam hoopt op deze manier een lichtpuntje te zijn voor deze ouderen met kerst. Foto: Facebook/Politie Amsterdam Zuid de Pijp

Politieagenten in de Amsterdamse wijk De Pijp wilden de eenzame ouderen in hun buurt ook graag een fijne kerst bezorgen. Ze brachten hen daarom op Eerste Kerstdag een lekker kerstontbijt.

Op de Facebookpagina Politie Amsterdam Zuid de Pijp deelden ze foto's van de hartverwarmende actie. „Zoals bijna elke familie hebben ook wij een kerstontbijt. Ons kerstontbijt wordt bezorgd waarna wij, tussen de meldingen door, even gezellig met elkaar proberen te eten. Maar ook wij houden veel eten over. Weggooien?? Nee, zonde!!!”, aldus het politieteam.

De agenten eten elk jaar samen een heerlijk kerstontbijt. maar vaak blijft er iets over. Dit jaar besloten ze de lekkernijen en verse broodjes te delen met de ouderen in hun wijk. „Zodat wij hopelijk een klein lichtpuntje voor deze ouderen kunnen zijn met kerst”, aldus de Amsterdamse politie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!