Club Capital: Smoothie Operators

16 november 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: Smoothie Operators

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Nu het weer kouder wordt, kunnen we wel wat extra vitamines gebruiken. Met Smoothie Operators kun je iedere dag leuk en makkelijk een supergezonde start maken.

Je kent de succesvolle boxen van HelloFresh en Marley Spoon waarschijnlijk wel. Smoothie Operators is hetzelfde idee, maar hier zit het pakket bomvol gezonde smoothie-ingrediënten.

Je ontvangt wekelijks een box vol geportioneerde groenten en fruit met de lekkerste smoothierecepten. Je hoeft ze alleen nog in de blender te gooien.

Het bedrijf gebruikt alleen biologische producten, waarmee het elke week weer nieuwe recepten bedenkt. Deze krijg je gekoeld bij jou thuis per eco-delivery service.

Wil jij je dag ook zo goed starten, bestel dan nu je box bij www.smoothieoperators.nl. De eerste 50 aanmeldingen krijgen 20 procent korting op de eerste smoothiebox met de kortingscode METRO20.

Cijfer: 9,0
Prijs / kwaliteit: ****
Smaken: *****
Design en inhoud: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip. Check eveneens haar special over de Foodhallen. Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Market 33

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!