Club Capital: Market 33

11 november 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: Market 33

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Amsterdam is weer een foodcourt rijker, deze keer in Amsterdam-Zuid. Bij Market 33 geniet je van heerlijke gerechten, variërend van Aziatische streetfood tot knapperige flammkuchen en van salades van rauwe vis (poke) tot verrukkelijke pita's en biopatat. Bij de bars kun je onder meer lokaal gebrande koffie, bladthee, ambachtelijk bier, natuurlijke wijn en biofrisdranken krijgen.

De standhouders zijn geen gevestigde namen, maar startende ondernemers vol passie en enthousiasme.

Market 33 op de Amsterdamse Zuidas is kleinschaliger, overzichtelijker en persoonlijker dan de Foodhallen in West. Een perfecte plek voor een drankje, lunch of diner, of je nu een zakelijke afspraak hebt of met vrienden bent.

Op zaterdag kunnen kinderen zich hier vermaken in de ruime speelhoek. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan danslessen, muziek maken en knutselen.

Adres: Claude Debussylaan 33, Amsterdam

Cijfer: 8,5
Prijs / kwaliteit: ****
Eten: ****
Design en ambiance: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip. Check ook haar special over de Foodhallen Amsterdam.
Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Lokalinc

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!