Club Capital: Bar Mowgli

25 november 2016 om 16:00 door Metro

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Met een prachtig en zonnig terras is Bar Mowgli een ware eyecatcher op het Beukenplein in Oost. Je kunt hier voor het ontbijt en de lunch terecht voor zowel Aziatische als Nederlandse klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan een flinke Hollandse uitsmijter, pisang pancakes, ramen (soep), een klassieke clubsandwich en een Japanse omelet.

’s Avonds serveert Bar Mowgli Aziatische streetfoodfavorieten in de vorm van hapjes (Asian tapas), maar je kunt ook à la carte dineren. Je krijgt hier écht goed eten en de gerechten zien eruit als kunstwerkjes. Mijn favorieten zijn de sushi bowl, de sticky ribs en het Indiase curryplateau. Ook leuk: je eigen wokmix samenstellen.

Mobiele bierbar

Voor de borrel zit je hier eveneens goed. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bier, gin-tonics en andere cocktails. Ook is er sake. De zaak heeft zelfs een mobiele bierbar, te gebruiken voor een bierproeverij aan je eigen tafel. Je hebt keus uit ruim dertig soorten bier en cider.

Bij Mowgli kun je heerlijk eten en drinken voor een goede prijs. Dit is dé plek voor een ontspannen avond uit.

Adres: Beukenplein 50, Amsterdam

Cijfer 9,5
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over The breakfast club

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!