Club Capital: Bar James

4 november 2016 om 16:00 door Metro

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Amsterdam-Oost is hip en barst van de trendy burgerbars, toffe kroegen en leuke lunchtentjes. Alleen een hippe en gezonde veganistische hotspot ontbrak nog. Totdat Bar James een paar maanden geleden de deuren opende, schuin tegenover grote broer Walter’s.

De zaak heeft een klein terras, een grote bar en overal leuke zitjes. Je kunt kiezen uit veel heerlijke veganistische gerechten en dranken. Er staat zelfs vegan wijn op het menu! Alles op de kaart is zó lekker dat zelfs de grootste carnivoren hier graag komen. De vegaburger is top, net als de grote borrelplateaus.

Lekker weer? Geniet dan in de zon van je ontbijt (aanraders: kokosyoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, wentelteefjes en pancakes) of een stevige bak koffie. Op maandagen is het martiniavond, op vrijdagen Vinyl Friday met dj Django Gitano. Zowel jong als oud is welkom bij Bar James.

Adres Bar James: Javastraat 49, Amsterdam

Cijfer: 9,7
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Blender

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!