Club Capital: Pita Queen

17 oktober 2016 om 16:00 door Metro

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Het bekende pitabroodje in een nieuw jasje. Of je nu zin hebt in een gezonde lunch, lekkere snack of een snel diner, het kan nu verantwoord bij Pita Queen.

Pita Queen biedt biologische en ambachtelijk bereide pitabroodjes. Gezond, erg lekker en ook nog eens 100 procent verantwoord. Alles - of je nu kiest voor spelt-, volkoren- of glutenvrije broodjes of gaat voor quinoa biscuits - maakt Pita Queen zelf onder leiding van chef Mahraoui. Hij is onder meer bekend van restaurant Bo Cinq in Amsterdam.

Toppings

Bij Pita Queen kun je broodjes met verschillende toppings bestellen, zoals gegrilde tonijn, rundvlees, Moorse kip, tijgergarnalen en vegetarisch. Omdat kiezen lastig is met al dit lekkers, raad ik je aan de minipitamix te nemen, met drie of zes verschillende minipita’s.

Pita Queen heeft een eigen foodtruck en catering op locatie, maar ook een vaste zaak in Market 33 op de Amsterdamse Zuidas.

Adres: Claude Debussylaan 33, Amsterdam (Market 33)

Cijfer: 9,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Eten: *****
Design en ambiance: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip. Check ook haar special over Tapas Amsterdam. Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over The Butcher Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!