Club Capital: Dragons Delight

24 oktober 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: Dragons Delight

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Dragons Delight is een nieuw tentje op de hoek van de Amsteldijk. ‘Hier moet ik een keer heen’, dacht ik telkens als ik langsfietste en die opvallend lichtgevende letters zag. Vorige week heb ik bij de zaak voor het eerst heerlijk geluncht.

Een echte Britse runt Dragons Delight en ze tovert de lekkerste Britse gerechten uit de kleine keuken. Denk aan verrukkelijke scones met clotted cream, pannenkoeken met caramel of maple syrup, portobello’s gevuld met geitenkaas en heerlijke, versgeperste sapjes.

Gouden boom

De inrichting is bijzonder. De grote gouden boom die door de hele zaak ‘groeit’, geeft je een beetje een Alice in Wonderland-gevoel. Er is verder een grote boekenkast met boeken en tijdschriften die je kunt lezen, gratis wifi en een leuk terras.

Eigenaar Saima bakt elke dag de sterren van de hemel. Dat levert de heerlijkste taarten en de mooiste cupcakes op. Elke woensdag is er een bakworkshop voor kinderen waar ze afwisselend taartjes en cupcakes bakken. Interesse? Stuur dan een mailtje.

Adres: Tolstraat 200, Amsterdam

Cijfer: 8,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit ****
Design en ambiance: ****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Broer & Zus

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!