Club Capital: Creative Haus

27 oktober 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: Creative Haus

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Twee zusjes met een voorliefde voor dans, cultuur en goede koffie hebben hun grote droom waargemaakt. Na maanden brainstormen en zoeken naar het perfecte pand opende Creative Haus begin oktober de deuren.

Creative Haus zit in het hippe Amsterdam-Oost, in een zijstraat van de Dappermarkt. De koffie- en ontbijthuiskamer is ingericht met mooie vintagespulletjes. Het is een plek waar je even tot rust kunt komen met een heerlijk kopje koffie en wat lekkers (en gezonds).

Maar bij Creative Haus, dat ook een danszaal en theaterruimte heeft, kun je nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan yoga, vrij dansen, moderne jazz, hiphop, peuterdans, streetdance en een work-out voor 50-plussers. En voor een feestje kun je een zaal afhuren.

Meer info? Check de website.

Adres: Crommelinstraat 248, Amsterdam

Cijfer: 9,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Dragons Delight

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!