Club Capital: Broer & Zus

20 oktober 2016 om 16:20 door Metro
Club Capital: Broer & Zus

De Amsterdamse Lotte en Rebecca geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Broer & Zus is een te gekke, grote (kinder)kledingwinkel op de Van Woustraat. Er lijkt in de zaak geen einde te komen aan de goedgevulde kledingrekken en leuke stapeltjes T-shirts, truitjes, jassen en speelgoed.

Je kunt hier kleding shoppen voor pasgeboren baby’s, maar ook voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Er zijn tal van coole kindermerken, zoals Mini Rodini, Stella McCartney Kids, Finger in the Nose, Soft Gallery, Snurk, Beau Loves, Tiny Cottons, Veja en Kidscase.

Kraamcadeaus

Voor vrouwen is er eveneens goed nieuws. Een groot deel van de prachtige Humanoid-collectie is hier namelijk te koop. Verder kun je bij Broer & Zus sieraden krijgen, net als kraamcadeaus en allerlei verzorgingsproducten.

Zin om vast inspiratie op te doen of geen tijd om langs te komen? Bezoek dan de webshop. Maar ook met de auto even langsrijden is, voor slechts 10 cent parkeergeld per uur, een aanrader.

Adres: Van Woustraat 42, Amsterdam

Cijfer: 9,5
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Café Kuijper

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!