Club Capital: Boi Boi

13 oktober 2016 om 16:00 door Metro

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Als je van Thais eten houdt, is Boi Boi echt een aanrader. Deze trendy en creatieve zaak op de Dappermarkt lijkt op het eerste gezicht meer op een hipsterbar dan op een Thais restaurant. Maar op het menu prijken wel allerlei heerlijke Thaise klassiekers.

Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor saté van kippendijen, tom kha kai (soep) en allerlei soorten curry’s (vanaf 11,95 euro). Mijn favorieten zijn het Boi Boi Plankje, de groene curry met kip en de mango sticky rice. Ook is hier elke dag een hoofdgerecht voor 10 euro te bestellen. Goedkoop, vers en lekker.

Hipsterkoks

In de open keuken staan alleen Thaise hipsterkoks (baard, tattoos, knot) die de sterren van de hemel koken. De authentieke Thaise gerechten worden op een moderne manier klaargemaakt en geserveerd. Wat je hier ook bestelt, het is altijd goed.

Boi Boi, met een heerlijk terras in de zon, heeft zowel lokale als Aziatische biertjes en heel lekkere wijnen. De zaak is elke avond tot 22.00 uur open.

Ook als je niet in Oost woont, is een bezoekje zeker de moeite waard.

Adres: Dapperstraat 12, Amsterdam

Cijfer: 9,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Amsterdam Central Doctor & Pharmacy

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!