Club Capital: Amsterdam Central Doctor & Pharmacy

10 oktober 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: Amsterdam Central Doctor & Pharmacy

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Amsterdam Central Doctor & Pharmacy opende deze maand de deuren aan de noordwestzijde van de IJ-hal op Amsterdam Centraal. In het buitenland zijn dit soort zaken doodnormaal, maar hier in Nederland zijn veel apotheken in het weekend dicht. Onhandig!

Maar Amsterdam Central Doctor & Pharmacy is veel meer dan een apotheek. Het is namelijk een apotheek, concept- en beautystore ineen. Er is bovendien een huisarts aanwezig.

De initiatiefnemers zijn twee apothekers (Omid Mehrani en Swie Yin Oei-Roukens) en huisarts Eric Cambridge. Zij zagen een gat in de markt. De inrichting is minimalistisch en stijlvol, met oog voor detail.

Gerenommeerde merken

De apotheek biedt een uitgebreide selectie van gerenommeerde merken als Avène, Vichy, het Franse Roger & Gallet, John Masters Organics en het Amsterdamse merk Marie Stella Maris. Daarnaast zijn er mooie gezondheidsproducten te koop, variërend van biologische detoxthee tot speciale chocolademerken zoals IQ Superfood Chocolate.

Via Dr. Robot (een 24 uursloket aan de buitenzijde) kun je op elk moment van de dag recepten ophalen zonder wachttijden.

Amsterdam Central Doctor & Pharmacy is op werkdagen open van 7.30 tot 21.00 uur (op koopavond tot 22.00 uur) en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur.

Meer weten? Klik hier.

Adres: Amsterdam CS

Cijfer: 9,0
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Alix The Label

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!