Club Capital: ADE Green

5 oktober 2016 om 16:00 door Metro
Club Capital: ADE Green

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Tijdens ADE Green zetten ID&T en ADE voor de vierde keer onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en sociale verandering prominent op de agenda. De tofste festivals worden steeds ‘groener’. Maar het kan nog groener, beter en biologischer.

Vertegenwoordigers van toonaangevende festivals, zoals DGTL, Welcome to the Future Festival, Shambala (Engeland), Boom Festival (Portugal) en Roskilde (Denemarken), zullen hun duurzame ervaringen en plannen delen. Artiesten zoals Sunnery James, Ryan Marciano, Laidback Luke en Dave Clarke vertellen voor het panel ‘Dance For a Better World’ onder meer hoe zij hun mondiale bereik inzetten om samen aan een gezondere wereld te werken.

Ook worden de Greener Festival Awards uitgereikt aan festivals die bijzonder goed presteren op het gebied van duurzaamheid. Verder vindt de Nederlandse première van How to Let Go of the World and Love All the Things Climate Can’t Change plaats en is er aandacht voor duurzame filmsets (onder meer Spiderman). Gezond en biologisch festivalvoedsel is eveneens een gespreksonderwerp.

Kaartjes kun je online bestellen via deze link.

Datum: 19 oktober 2016
Locatie: Brakke Grond, Nes 45, Amsterdam

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Alix The Label

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!