Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 6 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Amerikaans stel had seks met Ivana Smit

Er zijn nieuwe verontrustende feiten opgedoken in de zaak rondom Ivana Smit, het Nederlandse model dat afgelopen december na een val van een balkon om het leven kwam. Smit zou namelijk nog seks hebben gehad met het Amerikaans stel waarbij ze kort voor haar dood verbleef.

De autoriteiten in Maleisië gingen in eerste instantie uit van een ongeluk, maar de ouders van de vrouw weigerden dit te geloven. Mede omdat onduidelijk bleef wat er voorafgaand aan de dood van Smit was gebeurd.

Opvallend

Bekend was dat Smit na het stappen met het Amerikaanse echtpaar mee naar hun hotelkamer ging. Met hulp van privé-detective Mark Williams-Thomas blijkt nu dat het Amerikaanse stel daar seks heeft gehad met Smit.

Het stel sprak hierover in een interview met het Britse Mail Online, maar opvallend genoeg zwegen ze tegenover de politie, zo stelt Thomas naar eigen zeggen op basis van een bron bij de politie.

Opheldering

Volgens RTL Nieuws heeft Sébas Diekstra, advocaat van de nabestaanden, het Nederlandse Openbaar Ministerie gevraagd om opheldering te vragen bij de Maleisische autoriteiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.