'Gebroken Ariana Grande cancelt rest van tour'

23 mei 2017 om 08:05 door Metro & ANP
'Gebroken Ariana Grande cancelt rest van tour'

De wereldtournee van Ariana Grande is stopgezet na het concert in Manchester, waarbij zeker 19 fans om het leven kwamen en 50 bezoekers gewond raakten.

Gebroken

TMZ meldt op gezag van insiders rond het team van de zangeres dat de 23-jarige heeft besloten de rest van het Europese gedeelte van de Dangerous Woman Tour in ieder geval voor onbepaalde tijd uit te stellen. Ze zou aankomende donderdag optreden in de O2 Arena in Londen en daarna België, Polen, Duitsland en Zwitserland aandoen. Eerder deze maand gaf de voormalig tienerster twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ariana reageerde maandagnacht via Twitter op de tragedie in de Manchester Arena, waar vlak na het einde van haar concert een ontploffing plaatsvond. "Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", liet de zangeres weten.

 

Ook Scooter Braun, het bedrijf uit New York dat Ariana Grande vertegenwoordigt, reageert:

 

Mojo

Concertorganisator Mojo is “diep geraakt” door “het brute geweld bij het concert van Ariana Grande”. Dat heeft het bedrijf, dat de Nederlandse concerten van de Amerikaanse zangeres organiseerde, laten weten via social media.

 
 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!