Video: Wat gebeurt er als er zombies lopen in Amsterdam?

4 augustus 2014 om 14:46 door Jurgen van der Hoeven
Video: Wat gebeurt er als er zombies lopen in Amsterdam?

Hoe zou het zijn als er zombies rondlopen in Amsterdam? Op het YouTube kanaal Whatever kun je zien hoe daar ongeveer op gereageerd zou worden. Op het kanaal zijn verschillende pranks en sociale experimenten te vinden. Een daarvan is dus het loslaten van 'zombies' in onze hoofdstad.

Leden van het team van Whatever verkleedden zich als zombie en gingen de straten van Amsterdam op. Daar joegen ze de mensen de stuipen op het lijf. ''Bedankt Nederlandse politie, voor het feit dat jullie ons niet hebben gearresteerd'', vermelden ze bij de beelden. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d