'TMG heeft 90 miljoen over voor NRC Media'

1 augustus 2014 om 06:56 door © 2014 ANP
'TMG heeft 90 miljoen over voor NRC Media'

AMSTERDAM (AFN) - Telegraaf Media Groep (TMG) lijkt de belangrijkste gegadigde om het krantenbedrijf NRC Media over te nemen. Dat meldde het Financieele Dagblad (FD) vrijdag. TMG heeft volgens de krant, die zich baseert op ingewijden, een bod van 90 miljoen euro uitgebracht.

Dat bod is afgewezen door Egeria, de investeringsmaatschappij die sinds 2010 NRC Media in handen heeft. Maar TMG denkt na over een hoger bod om de uitgever van onder meer NRC Handelsblad toch te kunnen overnemen.

NRC Media staat sinds maart officieel in de etalage. Andere gegadigden om NRC Media over te nemen zijn volgens het FD de redacties van NRC Media, die de hulp van kapitaalkrachtige lezers willen inroepen, en het Belgische Corelio.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d