Knevel & Van den Brink stopt

29 augustus 2014 om 11:05 door © 2014 ANP
Knevel & Van den Brink stopt

HILVERSUM (ANP) - De talkshow Knevel & Van den Brink houdt in de huidige vorm op te bestaan. Vrijdagavond is de laatste uitzending, liet een woordvoerder van de EO weten. Het programma van Andries Knevel en Tijs van den Brink was 8 jaar op de buis te zien.

Volgens de omroep wil dit nog niet zeggen dat het duo niet meer terugkeert voor een nieuw televisieprogramma. De EO mag een nieuw voorstel indienen. ,,We zijn aan het nadenken over een nieuwe vorm, waarbij alle opties open zijn. Dat kan met alleen Andries zijn of met alleen Tijs, of met Andries en Tijs samen.''

De afgelopen jaren werden de zomer- en winterstops van Pauw en Witteman opgevuld door Knevel & Van den Brink. Afgelopen voorjaar viel het doek voor het praatprogramma. Komende maandag begint Jeroen Pauw met zijn eigen talkshow Pauw. Eva Jinek gaat in de winterstop dit programma overnemen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d