Zwarte Cross past programma vooralsnog niet aan

22 juli 2014 om 12:35 door Dagblad Metro
Zwarte Cross past programma vooralsnog niet aan

De organisatie van het Zwarte Cross Festival past het programma van het festival vooralsnog niet aan vanwege de vliegtuigramp in Oekraïne. De Zwarte Cross start officieel op vrijdag. Campinggasten kunnen donderdag al terecht op het terrein.

Een woordvoerder liet dinsdag weten dat er wel ruimte is om aanpassingen te doen als ontwikkelingen rond de vliegramp hierom vragen.

Afgelopen weekeinde was er kritiek op feestelijke evenementen die gewoon door zijn gegaan. Rouwdeskundige Daan Westerink liet maandag aan Telegraaf weten dat het bijwonen van de evenementen niet betekent dat het de bezoeker niets interesseert wat er is gebeurd: "We feesten wel door, maar dat wil niet zeggen dat het ons niet bezighoudt. Dat we niet rouwen. Want dat doen we wel. We gooien alleen niet het hele land plat.”

Er worden meer dan 160.000 bezoekers verwacht op het driedaagse festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d