Video: zangeres Nicole Scherzinger zingt over Robin van Persie

16 juli 2014 om 10:21 door Jurgen van der Hoeven
Video: zangeres Nicole Scherzinger zingt over Robin van Persie

Zangeres Nicole Scherzinger heeft op een radiozender in Manchester een nummer gezongen over Robin van Persie. DJ Adam Catterall bracht samen met het oud-lid van de Pussycatt Dolls een ode aan de spits op een oude hit van de zanggroep: Don't Cha.

''Don't cha wish your striker was RVP. Scoring goals is easy as one, two, three'', klinkt het in de studio in Manchester. Van Persie, die onder contract staat bij Manchester United, blijkt eens te meer een grote meneer te zijn in de Britse stad. Na het WK voetbal ligt de focus in de textielstad op een nieuw seizoen in de Premier League.

Van Persie was op het WK goed voor vier treffers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d