Video: man doet 29 beroemdheden na in één song

2 juli 2014 om 16:54 door Jurgen van der Hoeven
Video: man doet 29 beroemdheden na in één song

Te gekke beelden op YouTube van twee mannen die het liedje Perfect ten gehoren brengen. Een van hen, Rob Cantor, imiteert in het nummer liefst 29 beroemdheden. Dat doet hij bovendien behoorlijk goed; vooral zijn imitatie van Gwen Stefani is zeer sterk.

Andere celebrity's die te horen zijn, zijn onder meer Frank Sinatra, Bono, Bob Dylan en Cher. Bekijk de video hierboven en zie alle 29 imitaties. De video wordt goed bekeken: de beelden kwamen dinsdag online en zijn op het moment van schrijven al bijna een half miljoen keer bekeken.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d