Video: Hotelmedewerker rijdt Lamborghini van gast in de prak

11 juli 2014 om 12:33 door Jurgen van der Hoeven
Video: Hotelmedewerker rijdt Lamborghini van gast in de prak

We wisten donderdag al te melden dat in New Delhi een medewerker van vijfsterrenhotel Le Meredien een Lamborghini Gallardo Spyder van een hotelgast in de prak reed. De bolide, die zo'n 335.000 dollar kost, is total loss verklaard.

LEES OOK: HOTELMEDEWERKER RIJDT PEPERDURE LAMBORGHINI VAN GAST IN DE PRAK

Nu zijn er ook bewakingsbeelden uitgelekt waarop te zien is dat medewerker Aron Kumar de wagen in de prak rijdt. Hij zou de macht over het stuur zijn verloren, maar wat op de beelden te zien is ziet er vooral erg knullig uit. Te zien is dat Kumar met veel te hoge snelheid arriveert bij de oprit van het hotel. Een personeelslid en een hotelgast kunnen net op tijd opspringen. De wagen komt uiteindelijk tot stilstand tegen een betonnen muur.

Nipun Miglani, die de wagen had geleend van een vriend, gaat een aanklacht indienden tegen het hotel, dat zou weigeren verantwoordelijkheid te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d