'OVSE vermoedt gerommel met wrakstukken'

22 juli 2014 om 13:03 door Dagblad Metro
'OVSE vermoedt gerommel met wrakstukken'

De Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) vermoedt dat er is gerommeld met wrakstukken van het gecrashte toestel van Malaysia Airlines.

Een woordvoerder van OVSE zou volgens BBC hebben gezegd dat wrakstukken zijn veranderd sinds de laatste keer dat ze er waren. Mannen in uniform hebben met grote dieselaangedreven zagen in verschillende wrakstukken gezaagd. Waarnemers ter plekke laten weten dat eem stuk van de romp zelfs in tweeën is gezaagd. waarom dat is gedaan, willen de mannen niet zeggen. 

Volgens de OVSE zijn experst van Malaysia Airlines inmiddels op de plek van de ramp waar zij ongehinderde en vrije toegang hebben. Maandag waren ook de Nederlandse forensische experts op de rampplek. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d