Mooie video: vreemden die elkaar uitkleden

11 juli 2014 om 13:07 door Jurgen van der Hoeven
Mooie video: vreemden die elkaar uitkleden

Een maand of vier geleden verscheen de video 'First Kiss' van Tatia Pilieva op het internet. In de video vroeg Pilieva aan twee wildvreemden elkaar te zoenen. Het resultaat was een mooie video waar je een beetje ongemakkelijk bij voelt, maar die toch vooral heel lief was. Pilieva is nu met een vervolg gekomen op de populaire video.

BEKIJK OOK VIDEO: VREEMDEN DIE ELKAAR ZOENEN

Hoewel de video 'First Kiss' uiteindelijk niet zo 'spontaan' was als gedacht, werd de film wel miljoenen keren bekeken op YouTube.

De vervolgversie heet 'Undress Me' en het concept is hetzelfde: Pilieva vraagt twee vreemden elkaar uit te kleden (tot het ondergoed), verder zijn er geen regels. Het resultaat is opnieuw een mooie en lieve video. Of 'ie net zo mooi is als 'First Kiss'? Bekijk de beelden hierboven en oordeel zelf...

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d