Groeten van Max maakt uitzending over ramp

21 juli 2014 om 18:35 door © 2014 ANP
Groeten van Max maakt uitzending over ramp

HILVERSUM (ANP) - De uitzending van Groeten van Max gaat maandagavond over de vliegtuigcrash in Oekraïne. Dat heeft de redactie van het programma laten weten. In Groeten van MAX geven presentator Sybrand Niessen en een team van deskundigen normaal gesproken tips en raad om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid op vakantie gaat.

Vanwege de vliegtuigramp is de uitzending aangepast. Harry Crielaars, directeur van Slachtofferhulp Nederland, is een van de aanwezigen. Ook is er een portret van nabestaanden van slachtoffers van de crash en wordt met direct betrokken gepraat over de vliegtuigcrash in Tripoli, 4 jaar terug.

Groeten van Max is vanaf 20.33 uur te zien op Nederland 1.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d