EenVandaag maakt excuses voor uitzending

21 juli 2014 om 20:44 door © 2014 ANP
EenVandaag maakt excuses voor uitzending

HILVERSUM (ANP) - De hoofd- en eindredactie van EenVandaag hebben zich maandagavond geëxcuseerd voor de uitzending van die avond. Daarin was te zien is hoe journaliste Caroline van den Heuvel in het rampgebied in Oekraïne bladert door een boekje van één van de slachtoffers van de vliegtuigramp met MH17. Ook leest ze een stukje voor uit het boekje.

Op Twitter laten honderden mensen weten de actie 'respectloos', 'schandalig', 'het domste wat je kunt doen', 'ongegeneerd', 'bizar' en 'lelijk' te vinden. Het programma gaf aan dat Van den Heuvel ,,niemand wilde kwetsen'' en dat ze ,,in the heat of the moment moet handelen. Dit had niet zo gemoeten''.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d