Baldadige fan verstoort WK-finale

13 juli 2014 om 23:28 door © 2014 ANP
Baldadige fan verstoort WK-finale

RIO DE JANEIRO (ANP) - Een toeschouwer in het Maracanã-stadion heeft zondag de WK-finale tussen Duitsland en Argentinië verstoord. De onbekende man liep in de 83e minuut ineens het veld op, alleen gekleed in een korte broek.

Hij gaf de Duitse verdediger Benedikt Höwedes een hand en rende vervolgens hard weg voor de stewards, die opvallend laat in actie kwamen. De veiligheidsmensen kregen de baldadige fan halverwege het veld te pakken. Hij werd hardhandig van de grasmat gesjouwd, maar niet voordat hij nog wat kushandjes naar het publiek wierp.

Het incident werd buiten beeld gehouden voor alle tv-kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d