Acteur Bob Hastings overleden

2 juli 2014 om 20:19 door © 2014 ANP
Acteur Bob Hastings overleden

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse acteur Bob Hastings is op 89-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte zijn heengaan woensdag bekend. In ons land is Hastings vooral bekend door zijn rol van barman Tommy Kelsey in de comedyserie All in the family.

Hastings, die maandag overleed in zijn huis in Burbank, speelde in een enorm aantal Amerikaanse televisieseries, van Gunsmoke en Streets of San Francisco tot Ironside en Batman. Hij speelde ook in Batman-films. In de VS werd hij bekend door zijn rol van een kruiperige luitenant in de comedyserie McHale's Navy in de jaren 60.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d