Utrechts koor op podium met Rolling Stones

2 mei 2014 om 17:20 door © 2014 ANP
Utrechts koor op podium met Rolling Stones

UTRECHT (ANP) - Het Utrechtse zanggezelschap Dekoor staat tijdens Pinkpop op het podium met The Rolling Stones. Het bijzondere optreden heeft plaats op zaterdag 7 juni, de eerste dag van het driedaagse festival in Landgraaf. Het blijft niet bij dat ene concert, want Dekoor en de Stones treden 28 juni ook op tijdens het popfestival TW Classic in het Belgische Werchter.

,,Een ware once-in-a-lifetime-experience, wat zijn we trots!'', laat Dekoor op zijn website weten.

Het Utrechtse ensemble is in 1985 opgericht. Het is een close harmony koor dat bestaat uit ongeveer 31 jonge en muzikale (oud)studenten. De koorleden staan onder leiding van dirigent Christoph Mac-Carty. Het koor is gecontracteerd als zogeheten encore support-act. Met andere woorden: ze zullen met de Stones een toegift verzorgen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d