Ruim 130.000 bezoekers voor Titanic

12 mei 2014 om 12:46 door © 2014 ANP
Ruim 130.000 bezoekers voor Titanic

AMSTERDAM (ANP) - De tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition in museum Amsterdam EXPO heeft sinds de opening in november 130.000 bezoekers getrokken. Onder hen waren 11 stelletjes die elkaar op deze plek ten huwelijk vroegen. Dat maakte de organisatie maandag bekend.

De trouwlustigen hadden van tevoren aangegeven dat ze een huwelijksaanzoek wilden doen, zodat een deel van de ruimte kon worden afgezet, zei een woordvoerster.

Op de tentoonstelling, die zondag werd afgesloten, waren voorwerpen te zien die zijn geborgen uit de Titanic, die op 15 april 1912 ten onder ging na een botsing met een ijsberg. Hierbij kwamen meer dan 1500 mensen om.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d