Romantische video: Huwelijksaanzoek in Disneyland

22 april 2014 om 08:57 door Jurgen van der Hoeven
Romantische video: Huwelijksaanzoek in Disneyland

Wat is er mooier dan ten huwelijk gevraagd worden op de meest magische plek van Europa? Zo dacht de Belg Wesley Simons er ook over. Hij deed mee aan een actie van radiozender Story FM. De zender vroeg haar luisteraars om met een zo origineel mogelijk huwelijksaanzoek op de proppen te komen. De zender zou vervolgens helpen het meest originele aanzoek uit te voeren.

Story FM-presentatrice Tanja Dexters reisde zodoende af naar DIsneyland om daar Wesley te helpen met zijn huwelijksaanzoek voor zijn vriendin Emilie. Emilie is er zeker van dat ze 'gewoon' een weekendje weg is, maar dat loopt allemaal iets anders.

Tanja maakt zogenaamd een reportage over de lenteparade van Disneyland Parijs en spreekt Emilie aan om haar enkele vragen te stellen. Wesley is dan ondertussen nergens meer te bekennen. Een vriend van het koppel zegt dat Wesley even naar de wc is en door de drukte vast niet meer bij hen kan komen. In werkelijkheid treft Wesley voorbereidingen voor een van de meest romantische huwelijksaanzoeken ooit.

Wanneer er een koets komt aangereden in de lenteparade merkt de nietsvermoedende Emilie op: ''Dit komt rechtstreeks uit een Disneyfilm.'' Opeens wordt ze echter door twee mannen uit het publiek getrokken en in een prinsessenoutfit gehesen. Vervolgens stapt prins Wesley uit.

Familie en vrienden van het stel houden vervolgens letters omhoog die samen 'Will you marry me?' vormen. Wanneer Wesley op zijn knieën gaat wordt Emilie nog enthousiaster. Bekijk de geweldige beelden hierboven!

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d