North Sea Jazz festival gaat naar Hongkong

30 april 2014 om 15:42 door © 2014 ANP
North Sea Jazz festival gaat naar Hongkong

AMSTERDAM (ANP) - Het North Sea Jazz festival krijgt een Chinese variant. Het driedaagse evenement wordt van 14 tot en met 16 november ook in Hongkong gehouden. Dat heeft concertorganisatie Mojo Concerts woensdag bekendgemaakt.

Op North Sea Jazz Hongkong treden dan op drie podia in het financiële district van de stad internationaal bekende en Aziatische artiesten op.

Aan de voorbereidingen is 3 jaar gewerkt. ,,We zijn ontzettend blij om een nieuw internationaal avontuur aan te gaan. Hongkong is een fantastische, energieke stad'', zegt directeur Jan Willem Luyken van North Sea Jazz. ,,We zijn er trots op dat we hiermee een culturele brug kunnen bouwen tussen Nederland en China en zo de twee grootste havens van de wereld, Rotterdam en Hongkong, met elkaar verbinden.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d