Free Record Shop in Nederland failliet

22 april 2014 om 15:44 door Dagblad Metro
Free Record Shop in Nederland failliet

Fresh Entertainment Nederland BV, het moederbedrijf achter de winkelorganisatie van Free Record Shop in Nederland, is dinsdag failliet verklaard. De resterende 36 winkels zullen door het faillissement de deuren sluiten. Daarnaast gaan 55 voltijds en 35 deeltijdbanen verloren. Dat heeft sluiten de resterende 36 winkels de deuren en gaan 55 voltijds en 35 deelt curator Rob Boers bekendgemaakt.

In het eerste kwartaal van dit jaar is de markt voor fysieke entertainmentproducten wederom sterk gekrompen en blijven de marktvooruitzichten somber, aldus de curator. Door de verdere krimp van de organisatie, waaronder het wegvallen van de Belgische winkels, werd het steeds moeilijker om de inkoop te continueren en passende voorwaarden af te spreken met leveranciers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d