Franse kaartjes Rolling Stones zo uitverkocht

28 maart 2014 om 16:55 door © 2014 ANP
Franse kaartjes Rolling Stones zo uitverkocht

SAINT-DENIS (ANP) - De 75.000 kaartjes voor het concert van The Rolling Stones in Frankrijk zijn vrijdag in minder dan een uur tijd verkocht. De Britse band speelt op 13 juni in het Stade de France in de Parijse voorstad Saint-Denis.

Het optreden is onderdeel van de wereldtournee van de in 1962 opgerichte popgroep. Die tournee werd 17 maart in Australië onderbroken vanwege het overlijden van de vriendin van zanger Mick Jagger, L'Wren Scott.

De groep speelt op 29 mei in Lissabon, 7 juni in Landgraaf (Nederland), 10 juni in Berlijn, 19 juni in Düsseldorf, 22 juni in Rome en 28 juni in Werchter (België).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d