Arrestatie na diefstal uit Powned-bus Gouda

10 maart 2014 om 20:05 door © 2014 ANP
Arrestatie na diefstal uit Powned-bus Gouda

RIJSWIJK (ANP) - Een 20-jarige man uit Gouda is maandag opgepakt omdat hij een paar dagen eerder spullen had gestolen uit een busje op de Leeuwenburg in die plaats. De verdachte bleek bovendien te staan op de zogenoemde Top60-lijst van Gouda, een lijst met hardnekkige criminelen. De bus was van omroep Powned, die er bezig was met een item voor een programma.

De medewerkers wisten de dief aan te houden toen die spullen uit de laadklep haalde en belden de politie. Toen die arriveerde, sloeg de man op de vlucht. De dagen erna was de politie naar hem op zoek en hield ze zijn huis in de gaten. Maandag werd hij aangehouden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d