Startup stopt

11 februari 2014 om 22:15 door © 2014 ANP
Startup stopt

HILVERSUM (ANP) - BNN, VARA en NPO hebben besloten de opnamen van de BNN-soap Startup vrijdag te stoppen wegens tegenvallende kijkcijfers. De resterende uitzendingen worden vanaf maandag verplaatst naar de middag op Nederland 2. Dat heeft BNN dinsdag meegedeeld.

De soap over een groep jonge ondernemers, met als ingrediënten liefde, geheimen, ambitie en lust, werd op 6 januari voor het eerst uitgezonden op Nederland 3. De eerste uitzending trok 105.000 kijkers, een aantal dat de eerste uitzendweek al niet meer werd geëvenaard. ,,BNN is de uitdaging aangegaan een soap te brengen voor een nieuw en jong publiek op Nederland 3. Dit is helaas niet gelukt en dat is heel erg jammer, maar de kijker beslist uiteindelijk", aldus BNN-hoofdredacteur Maarten van Dijk maandag.

De producent van het programma was Endemol.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d