2 miljoen kijkers voor Wüst en Kleibeuker

20 februari 2014 om 08:25 door © 2014 ANP
2 miljoen kijkers voor Wüst en Kleibeuker

HILVERSUM (ANP) - Ruim 2,2 miljoen sportliefhebbers hebben woensdagmiddag gekeken naar de 5000 meter vrouwen bij de Olympische Winterspelen in Sotsj. Het was daarmee het best bekeken tv-programma van de dag meldt de Stichting KijkOnderzoek. De voorbeschouwing was ook goed voor 2,2 miljoen kijkers. De huldiging zagen ruim 2 miljoen mensen en kwam daarmee op plek drie. Het goud op de langste vrouwenafstand was voor Martina Sablikova. Ireen Wüst en Carien Kleibeuker pakten zilver en brons.

Goede Tijden, Slechte Tijden staat op vierde plaats van de kijkers top 10, gevolgd door het Journaal van 20.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d