Veen Media kijkt naar Opzij

6 januari 2014 om 17:20 door © 2014 ANP
Veen Media kijkt naar Opzij

AMSTERDAM (ANP) - Uitgever Veen Media heeft interesse in het feministisch tijdschrift Opzij, dat door de huidige eigenaar Weekbladpers Groep (WPG) in de verkoop is gedaan. Of het tot een overname komt of tot een andere vorm van samenwerking, is nog onduidelijk.

,,Gesproken wordt over meerdere varianten. Of dat tot resultaat leidt en welke variant het dan wordt, zal nog moeten blijken'', zei directeur Leo Schaap van Veen Media maandag naar aanleiding van berichtgeving door NRC Handelsblad.

De gesprekken lopen al enige tijd en zijn gestart op initiatief van Opzij en WPG. Volgens Schaap wordt er behalve met Veen ook met andere partijen gesproken. Veen is onder meer uitgever van de tijdschriften Filosofie, Historisch Nieuwsblad en Maarten!.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d