Marco Borsato is weer thuis

24 januari 2014 om 16:05 door © 2014 ANP
Marco Borsato is weer thuis

AMSTERDAM (ANP) - Marco Borsato is vrijdag thuisgekomen uit het ziekenhuis. De zanger werd woensdag getroffen door een TIA. Op zijn website doet hij zijn verhaal en bedankt hij iedereen voor de steun.

,,Afgelopen woensdag was ik op weg naar Rotterdam voor de Vrienden van Amstel LIVE toen mijn gezichtsvermogen deels verdween. Ik was duizelig, zag wazig, er was sprake van tunnelvisie en ik had moeite om rechtop te staan en mijn evenwicht te bewaren'', schrijft de zanger. ,,We zijn naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gereden waar al snel werd vastgesteld dat er sprake was van een TIA, een bloedprop in de bloedvaten van de hersenen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d