Langere treinen van en naar Serious Request

20 december 2013 om 15:15 door © 2013 ANP
Langere treinen van en naar Serious Request

LEEUWARDEN (ANP) - Vervoerder Arriva zet tijdens Serious Request in Leeuwarden extra lange treinen in om het massaal toegestroomde publiek van en naar huis te brengen. Na de start van het Glazen Huis woensdagavond was de trein naar Groningen zo vol dat mensen op het perron in de Friese hoofdstad achterbleven en een latere trein moesten pakken. Dat meldde de vervoersmaatschappij vrijdag.

Arriva rijdt in Friesland vanuit Leeuwarden op Harlingen, Sneek, Stavoren en Groningen. Op die lijnen worden tijdens het Glazen Huis extra treinstellen ingezet. Bovendien rijdt op zondag, maandag en dinsdag een extra avondtrein naar Stavoren.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d