Datum tweede inhaalconcert Anouk nog onbekend

21 oktober 2013 om 13:30 door © 2013 ANP
Datum tweede inhaalconcert Anouk nog onbekend

AMSTERDAM (ANP) - Het is nog niet duidelijk wanneer Anouk het zondag gecancelde Symphonica in Rosso-concert inhaalt. Wel is bekend dat dat deze week niet meer gaat lukken, liet een woordvoerder van Mojo Concerts maandag weten.

Anouk moest zondag voor de tweede keer een concert afzeggen vanwege stemproblemen. Eerder gebeurde dat ook op woensdag, de eerste van de reeks van drie avonden in GelreDome in Arnhem. Volgens de zegsman gaat het inhaalconcert dat al was gepland, aanstaande woensdag, zeker door.

Uiteindelijk stond de zangeres alleen vrijdagavond op het podium.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d