Coen Verbraak beste interviewer van 2013

14 oktober 2013 om 20:25 door © 2013 ANP
Coen Verbraak beste interviewer van 2013

AMSTERDAM (ANP) - Coen Verbraak heeft maandag de prijs gewonnen voor het beste tv-interview, de Sonja Barend Award 2013. Het gesprek met voormalig ABN Amro-bankier Rijkman Groenink was volgens de jury het spannendste van het jaar.

De genomineerden waren dit jaar behalve Verbraak Sven Kockelmann, die oorlogsjournalist Arnold Karskens ondervroeg voor de serie 'Oog in oog' en Jeroen Pauw die het in '5 jaar later' Bram Moszkowicz niet gemakkelijk maakte. Verder maakten ook Tijs van den Brink, Adriaan van Dis, Sophie Hilbrand, Twan Huys, Wilfried de Jong, Joris Linssen, Marcia Luyten, Matthijs van Nieuwkerk en Mariëlle Tweebeeke kans.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d