DSW verlaagt zorgpremie tussentijds

20 september 2013 om 20:41 door Metro redactie
DSW verlaagt zorgpremie tussentijds

(Novum) - Zorgverzekeraar DSW verlaagt tussentijds de zorgpremie. Doordat kosten lager uitvallen dan verwacht kan de verzekeraar uit Schiedam de jaarpremie met twaalf euro verlagen. Het is volgens DSW voor het eerst dat een zorgverzekeraar de premie tussentijds verlaagt.

DSW beloofde bij het bekendmaken van de premie voor dit jaar al dat de premie naar beneden zou worden bijgesteld als de kosten zouden meevallen. De verzekeraar komt die belofte nu na en wil daarmee laten zien dat een eenmaal vastgestelde premie best kan worden verlaagd als de kosten dat toelaten.

Mensen die bij DSW verzekerd zijn betalen de laatste drie maanden van het jaar 98,50 euro per maand in plaats van 102,50 euro. De zorgverzekeraar maakt dinsdag de premie voor volgend jaar bekend. Het bedrijf doet dat altijd op de vierde dinsdag van september en is daarmee vaak de eerste.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d